Torrats i Morats omplen la nit molletana amb concerts populars

Kilòmetre 3 ha estat la cançó amb la que la banda barcelonina Ginestà ha començat el seu concert al Jardinet de Mollet. Es tracta d’un dels temes del seu segon àlbum, el disc que estan presentant per tot el territori català i que també ha fet parada a Mollet amb motiu de les festes alternatives que organitzen les colles. En aquest segon treball, el grup barceloní deixa enrere la seva vessant més tradicional i aposta per sons més experimentals i electrònics.

Originalment el grup està format pels germans Serrasolsas, la Júlia i el Pau. En concert però, la posada en escena també compta amb la col·laboració de dos músics per tal d’aconseguir un so més contundent.

El concert de Ginestà ha estat l’aposta de la colla Torrada pel seu concert Estel Torrat.

El duet molletà Red Velvet, format per la Mari Carmen i el Ramon, ha estat un dels protagonistes del concert Morat. Han optat per tot un repertori basat en versions d’altres grups. Això sí, cada versió feta amb un toc personal i adaptant-la a altres estils en els quals se senten més còmodes. És el cas del clàssic dels americans Bon Jovi, It’s My Life. El grup molletà el versiona amb un toc country més intimista.

Per ells, com per tots els músics que han participat en el concert, és molt important mantenir aquest tipus d’actes per mantenir viva la cultura local.

Al concert Morat també hi han actuat els grups molletans Natalia i La Mistral.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail