Tot a punt pel GP de Fórmula 1

Aquest és un dels moments més esperats de l’any al Circuit de Barcelona-Catalunya. S’apaguen els semàfors i es dóna el tret de sortida al Gran Premi. Al Circuit ja està tot a punt per acollir una de les grans proves del calendari.

Aquest any la cursa estarà condicionada a la situació sanitària. Només podran seguir la prova mil persones. L’oportunitat de poder presenciar en directe el Gran Premi s’oferirà als Abonats del Circuit. Com que aquest col·lectiu supera amb escreix el miler de persones, tots aquells que vulguin assistir a la prova hauran d’inscriure’s a un sorteig que es farà davant notari, d’on sortiran escollits a l’atzar els 1.000 Abonats del Circuit.

En l’aspecte competitiu els monoplaces aterren a Montmeló després de celebrar-se el Gran Premi de Portugal on Lewis Hamilton ha consolidat el seu lideratge després d’una clara victòria davant Max Verstappen. Així i tot només 8 punts separen el pilot britànic de l’holandès i es preveu una de les curses més apassionants dels darrers anys. També es podran veure en acció Fernando Alonso i Carlos Sainz que lluitaran per poder puntuar.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail