Tot a punt per a la 1a. edició del Festival Sona Mollet Memorial Anna Villaescusa

El Sona Mollet ja és una realitat. Avui, l’ajuntament i el Conservatori del Liceu han signat un conveni de col·laboració pels pròxims 4 anys. El festival tindrà una finalitat solidària i a més pretén homenatjar la memòria de la molletana Anna Villaescusa.

Portar a músics amb més projecció del moment a Mollet. Aquesta és l’objectiu del Festival Sona Mollet que impulsa l’Ajuntament amb el suport del Conservatori del Liceu. Del 7 al 9 d’octubre, al Mercat Vell o bé al Teatre de Can Gomà es podran escoltar a intèrprets de primer nivell internacional.

El festival ha de servir per retre homenatge a la jove pianista, de Mollet, Anna Villaescusa Rebull, que va morir de leucèmia. La seva formació principal la va fer al Conservatori del Liceu i també al de Roterdam on el seu talent de seguida va quedar ben palès

Un festival que no deixa de banda l’aspecte solidari. Tot allò que es recapti anirà a la lluita contra la leucèmia.

Amb aquest projecte, que neix amb vocació de continuïtat i, per tant, amb la intenció de celebrar-lo un cop l’any, l’Ajuntament de Mollet vol retre homenatge a la jove pianista molletana Anna Villaescusa Rebull que va morir l’any passat com a conseqüència d’una malaltia. La projecció i el reconeixement internacional de l’Anna la van portar a formar part del Conservatori del Liceu i del Conservatorium Van Ansterdam. Aquest fet ha comportat que ambdues institucions participin activament en aquest Festival i les vinculi amb l’Escola Municipal de Música de Mollet. Professors i estudiants de les dues institucions, i músics de renom internacional com els pianistes David Kuyken, Tensy Krismant o el jazz del quintet Daahoud Salim s’aplegaran en un festival que se celebrarà el proper cap de setmana a Mollet. Els diners recaptats es destinaran íntegrament a la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail