Tot a punt per la 14a edició del memorial Ezequiel Martín d’escacs

Els amants dels escacs aquesta dies tenen cita a Mollet. El punt de l’activitat serà al mercat Vell en tots els casos. Durant el dissabte es farà la cloenda de la lliga escolar i diumenge arriba una nova edició del memorial Ezequiel Martín, un dels tornejos més prestigiosos d’escacs a Catalunya.

Amb l’objectiu de superar el centenar de participants, i desitjant celebrar un torneig amb normalitat, el club escacs mollet organitza aquest diumenge una nova edició del Memorial Ezequiel Martín. A partir de dos quarts de 10 se citaran escaquistes d’arreu de Catalunya per fer-se amb el títol de campió de la 14a edició.

El dia abans, dissabte, serà el torn de la lliga escolar, que ha vist modificat el seu format per la pandèmia. Durant el matí de dissabte una 60a d’alumnes de diferents cursos de les escoles de Mollet competiran segons categories.

La intenció és recuperar pel proper curs el format habitual de la lliga escolar, on se celebraven diferents rondes entre gener i l’abril. D’altra banda, el torneig solidari previst per dissabte a la tarda s’ha ajornat i la nova opció seria fer-lo durant el pròxim setembre.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail