Tot a punt perquè comencin les obres de construcció del Tanatori de Montmeló

Tot a punt perquè comencin les obres de construcció del Tanatori de Montmeló, que s’ubicarà al carrer del Raiguer, entre el riu Congost i el polígon de Montornès. Un cop superades les dificultats amb l’adjudicació de les obres i alguns problemes d’abastiment de materials, ara poden començar els primers treballs.
El primer pas són les tasques de preparació dels fonaments, en uns terrenys que necessiten una fonamentació especial per la seva proximitat amb el riu.
La previsió de les obres és de 7 o 8 mesos. Per tant, cap a setembre de l’any vinent el Tanatori estaria enllestit i el municipi podrà disposar d’un espai aconfessional per acomiadar als difunts.
El tanatori de Montmeló tindrà una superfície de 400 metres quadrats repartits en dues sales de vetlla i una sala d’actes. A més, l’edifici incorporarà elements arquitectònics que s’integraran amb l’entorn fluvial. El cost total del projecte és de més de quatre milions d’euros. El cost anirà a càrrec de l’empresa que té la concessió s’encarregarà de la gestió del tanatori i del cementiri municipal i del seu manteniment. Ho farà amb una concessió d’explotació de quaranta anys.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail