Baix VallèsInformatiuMunicipisNotícies

Tot a punt perquè tornin les Cavalcades al Baix Vallès

A menys de 24 hores del moment més màgic de l’any: L’arriba dels reigs mags d’orient, els municipis es preparen per rebre a ses majestats. A diferència de l’any passat, aquest any sí que hi hauran les típiques Cavalcades als municipis del Baix Vallès, tot i que estaran adaptades a la situació sanitària.
A Mollet, torna la tradició, i els tres reis arribaran a l’Estació de Mollet Sant Fost a les 6 i 8 minuts de la tarda. Per motius de seguretat, enguany no llençaran caramels en cap moment del recorregut.

A Montornès, també torna la tradicional Cavalcada, una rua però, adaptada a la situació actual. El seguici de ses majestats començarà al barri de Montornès Nord i acabarà amb una recepció reial a la Carpa Polivalent El Sorralet. Allà les famílies que hagin reservat plaça podran gaudir d’un món màgic, deixar les seves cartes i agafar caramels i carbó dolç.

A Montmeló, després que l’any passat no poguéssim baixar al carrer a veure els Reis d’Orient, aquest any sí que els infants del municipi podran tornar a saludar-los de ben a prop! Així i tot per intentar minimitzar el risc de contagi, l’ajuntament també ha pres algunes mesures per tal d’evitar aglomeracions, com per exemple, que el recorregut s’ampliarà i la Cavalcada recorrerà més carrers que abans de la pandèmia. Tampoc llençaran caramels en cap moment del recorregut, i no hi haurà la tradicional Recepció Reial a la plaça de la Vila.

Martorelles també farà la Rebuda de SS.MM els Reis d’Orient. A més enguany, com el 2021, hi haurà Campament Reial. De 5 a 8 del vespre al Pati de la Masia de Carrencà, els infants podran veure, i parlar amb els Reis de l’Orient. Abans, a les 4 de la tarda, els Reis arribaran a l’Ajuntament. Seguidament, passaran per bona part dels carrers del poble fins a arribar a Carrencà.

Els ajuntaments recorden que s’han de mantenir les distàncies de seguretat respecte a les persones que no són de la mateixa bombolla, que en tot moment cal portar la mascareta ben posada i que en cas de ser positiu en COVID-19, tenir símptomes compatibles, o estar pendents de resultat o en quarantena per ser contacte estret és important no sortir al carrer.