Tradicions i Costums treballa per buscar activitats culturals alternatives

Moltes entitats culturals del territori no poden realitzar les seves activitats. Això significa que continuen aturades i sense poder actuar. És el cas de l’entitat sardanista Tradicions i Costums de Mollet. Les sardanes són precisament una activitat, que en aquests moments, és complicat poder desenvolupar aquesta dansa amb totes les mesures de seguretat. Després de quatre mesos encara avui totes les entitats han suspès les seves activitats. Per això ara treballen per buscar propostes alternatives i segures per evitar contagis.

La Marina Saborido forma part de la nova junta de l’entitat sardanista Tradicions i Costums sorgida a finals de febrer. Ella és una de les responsables de les xarxes socials de Facebook o l’Instagram de l’entitat. Durant aquests mesos de confinament ha estat l’encarregada de recopilar fotografies emblemàtiques o històriques que els socis i les sòcies li han fet arribar. La Marina sempre ha estat vinculada a l’entitat i ara ho fa amb un càrrec de responsabilitat. L’objectiu és arribar a més joves.

Aquesta és la primera reunió presencial de la junta de Tradicions i Costums després del confinament. L’entitat treballa per plantejar propostes que es puguin fer amb totes les mesures de seguretat. Damunt de la taula hi ha possibilitat de poder organitzar algun concert de cobla, si fos possible en els pròxims mesos, davant la impossibilitat de poder realitzar en el municipi cap ballada de sardanes.

Els membres de la junta de Tradicions i Costums aprofiten ara aquestes reunions per poder actualitzar i digitalitzar els documents de l’entitat que es va fundar l’any 1984.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail