Treballs a Can Tabola per millorar la seguretat viària

Aquesta és la carretera BV 5003 a l’altura del barri de Can Tabola i que dona també accés al cementiri Montmeló. Els treballs per millorar la seguretat viària han començat aquesta setmana. L’Ajuntament de Montmeló ha detectat que en aquest punt els vehicles circulen a més velocitat de la permesa, que és a 50 quilometres per hora. Precisament aquest és un dels accessos d’entrada i de sortida del municipi en sentit Granollers.

L’Ajuntament de Montmeló va demanar a la Diputació de Barcelona, que és la titular de la via, que fes aquests treballs. El seu cost és de gairebé 70.000 euros que assumeix la Diputació amb una durada de tres setmanes. L’objectiu és donar més seguretat viària. Per això també es faran millores en la senyalització i en la il·luminació.

També en aquesta intersecció, a l’altura de la benzinera, es fan treballs per millorar la seguretat viària. Les obres que s’estan executant serviran per fer un element reductor de velocitat en forma de pas elevat i eixamplar les voreres dels dos extrems. L’objectiu d’aquest treballs en aquests dos punts és pacificar el trànsit dins el municipi.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail