Tres exalumnes del Sant Gervasi amb prestigi internacional reben el premi Manuel Arroyo

Xavier Aldana, Marta Heredia i Laura Galian han estat els premiats de la 4a edició dels Premis Manuel Arroyo que atorga l’Escola Sant Gervasi de Mollet a exalumnes del centre. Un acte on els guardonats han explicat la seva experiència en el món laboral, on destaquen amb projectes en l’àmbit internacional. Uns premis Manuel Arroyo que també impliquen els actuals alumnes del centre educatiu, que han intervingut durant l’acte. L’objectiu d’aquest guardó és recordar i visibilitzar els valors que va promoure el fundador de l’escola Sant Gervasi, Manuel Arroyo.

Xavier Aldana és professor de literatura gòtica a la universitat Metropolitana de Manchester. Els professors del Sant Gervasi han recordat la seva passió per l’anglès, i, fins i tot, han recuperat un text que va escriure amb només 10 anys, abans d’entregar-li el premi Manuel Arroyo al coneixement.

Marta Heredia viu a cavall entre Barcelona i Kènia. Es dedica al món del voluntariat, i és la fundadora del Projecte Pasaportes solidarios. Amb aquesta iniciativa l’escola l’ha reconegut amb el premi a la transformació social.

I el premi a la responsabilitat se l’ha endut Laura Galian, cardiòloga a la Vall d’Hebron especialitzada en la imatge cardíaca, més concretament en l’ecocardiografia en dues i tres dimensions.

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail

 

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail