Tret de sortida a la campanya de les municipals 2019

Entre globus i amb un teló vermell els socialistes de Mollet han destapat la seva imatge per a les municipals. Josep Monràs destaca la voluntat del partit de buscar consensos.

Esquerra es presenta a aquestes municipals com l’alternativa de govern al PSC. Oriol López assegura que la seva candidatura garanteix el canvi.

Anem per Feina és el lema de Mollet En Comú. La candidatura de Marina Escribano aposta per una ciutat més social.

Ciutadans es presenta amb tot l’equip renovat. el seu cap de llista, Iván Garrido, es mostra confiat pel que fa als resultats.

Podemos es presenta en solitari per primera vegada a unes municipals a Mollet. Xavier Buzón assegura que el partit se sent més fort que mai.

Junts per Catalunya recull el testimoni del PdeCAT. La candidatura de Joan Daví presenta molts membres independents.

El Partit Popular espera superar els resultats dels anteriors comicis. Susana Calvo està convençuda que la feina feta els avala.

La CUP també participa en aquestes municipals. El partit encapçalat per Txus Carrasco porta el lema ‘Atreveix-te’. El PRUNE s’estrena en aquests comicis, el partit té com a cap de llista en Manuel Lasso.

Avui Parets també s’ha llevat amb diferents cartells dels partits polític que concorreran a les eleccions municipals del 26 de maig. En aquesta ocasió, al municipi s’hi presenten 6 candidatures diferents: PSC, Ciutadans, Sumem Esquerres, Partit Popular, Parets per la republica i Esquerra Republicana. A Parets és un dels pocs pobles que aquest cop es presenten menys candidatures respecte ara fa 4 anys, quan en van ser dues més.

La campanya també ha arribat a Montornès. El poble s’ha omplert de cartells de les 8 formacions que es presenten als comicis, 2 dues més que al 2015. Es tracta de Montornès en Comú, PSC, Ciutadans, Més Per Montornès, Montornès per la república, Podemos, Junts per Montornès i el Partit Popular.

A Montmeló les 7 formacions que concorren a les municipals també han penjat els seus cartells electorals. Enguany es presenten dues formacions més que al 2015. Repeteixen PSC, Esquerra, Canviem Montmelo (que substitueix Iniciativa) i el Partit Popular. Fem Montmeló, Ciutadans i Junts per Montmeló s’estrenen al poble.

Les pancartes i els cartells ja es troben pels diferents carrers de Martorelles. En aquest cas prenen part 6 candidatures. Son Esquerra, Units per Martorelles, Junts per Martorelles, PSC, que enguany concorre conjuntament amb Més Acció Per Martorelles, Martorelles En Comú i Ciutadans, aquests darrers es presenten al municipi per primera vegada.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail