Tret de sortida de la Festa Major de Martorelles

Les entitats tenen un paper destacat en la Festa Major de Martorelles. Per això, per agrair la seva tasca, té lloc la rebuda institucional i, en aquest cas, als encarregats de fer el pregó. Aquest any ha anat a càrrec de la Unió Esportiva Bàsquet de Martorelles.

L’entitat està d’aniversari perquè celebra els seus trenta anys d’història. Pels més petits del club és tota una experiència fer el pregó i participar en els actes de la festa.

La cercavila de Festa Major aquest any ha tingut uns convidats especials. Són aquestes girafes que han captivat tant a grans com petits. Una família de girafes trapelles han sorprès a més d’un durant el recorregut pel carrer principal de Martorelles. L’animació musical aquest any ha anat a càrrec de la txaranga
Jaleo Band. Una cercavila que enguany ha estat més participativa entre entitats i ciutadans. El pati de la Masia de Carranca ha estat el punt i final de la cercavila i ha donat pas al pregó de la festa major. En aquest balcó han pujat representants del Club Bàsquet Martorelles i l’alcalde Marc Candela per donar inici a la festa grossa. Tot seguit les quatre colles han fet seu pregó on han volgut recordar, amb un minut de silenci, a la noia que va morir fa unes setmanes en un accident de trànsit.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail