Últim reforç per la plantilla del Recanvis Gaudí Mollet per la propera temporada

 


El Recanvis Gaudí Mollet ha tancat la plantilla per la temporada vinent amb el segon fitxatge: el de Miquel Segarra, de 18 anys i dos metres d’alçada. El jove jugador ha jugat el seu primer any de sènior al Barberà, equip també de Lliga EBA. L’any passat va tancar la temporada amb una mitjana de 4,4 punts per partit i 18 minuts a pista. És un jugador que té bon tir de 3, i és complet ofensivament, sobretot pot jugar un paper important en el rebot. Segarra arriba al Mollet en el seu segon any de sènior amb un objectiu clar: seguir progressant.

Amb el darrer fitxatge de Miquel Segarra el Recanvis ja dóna per tancada la plantilla molletana. Pel pròxim curs han tingut dues baixes importants: la de Lluis Jacas i Marc Torres. D’aquesta manera l’equip queda format de la següent manera: Bernat Álvarez i Marc Rabassó dirigiran el joc. Marc Pagès i Toni Figuerola comparteixen la posició d’escolta. Com a alers hi haurà Santi Serratacó, Miquel Segarra, i Roger Guàrdia. I d’interiors jugaran Imanol Martínez, Àngel Soto, David Ponsa i Javi Rodríguez. En total 11 jugadors amb fitxa del primer equip que competiran per un objectiu ambiciós.

Ara el Recanvis marxa de vacances, i començarà la pretemporada el 26 d’agost. El 8 de setembre jugarà la Lliga Catalana, i la Lliga Regular començarà el 22 de setembre.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail