Un 20% de les persones que es vacunen al CAP de La Florida ho fan per primer cop

El govern català ja ha anunciat que demanarà al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ampliar durant dues setmanes més l’ús del passaport covid per accedir a bars, gimnasos i residències. Coincidint amb aquest anunci, els punt de vacunació de la comarca segueixen administrant dosis de reforç però també vacunant a persones que encara no ho havien fet.

El Departament de Salut habilita dos punts de vacunació al Vallès Oriental. Un és al CAP de Corró i l’altre al CAP de la Florida, a Santa Perpètua de la Moguda. Des de dimecres els ciutadans ja poden demanar cita prèvia per posar-se la primera dosi, o si ja tenen la pauta completa, la dosis de reforç.

Aquest CAP de la Florida, a Santa Perpètua, és ara un dels dos punts de vacunació massiva que s’han habilitat al Vallès Oriental. Aquí s’està administrant la dosi de reforç enfront de la covid 19 a tots els majors de seixanta anys. També es posen segones dosis a aquells que tenen la vacuna de Janssen, i primeres dosis a tots aquells que fins ara són s’havien vacunat contra el coronavirus. En tots els casos s’ha de demanar cita prèvia.

Un 80% de les persones que s’estan desplaçant a aquest nou punt de vacunació massiva és per posar-se la dosi de reforç corresponent.

Entre un 15 i un 20% és gent que ara ha decidit vacunar-se per primer cop.

L’altre punt de vacunació massiva de la comarca s’ha habilitat al CAP de Corró d’Avall, a les Franqueses del Vallès.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail