Un centenar de persones participen a l a38a. edició de la Lliga AMOBA

El local de l’Associació de Billar Estació de França de Mollet ha acollit la 38a edició de la Lliga AMOBA. A l’esdeveniment hi han participat un centenar de billaristes referents tant en l’àmbit autonòmic com nacional.

Aquest ha estat el tret d’inici d’una de les partides que s’han jugat durant les finals de la 38a edició de la Lliga AMOBA, la qual s’ha celebrat al local de l’Associació de Billar Estació de França. Durant dos dies, 120 jugadors de primera i segona categoria s’han citat amb un objectiu clar, endur-se el títol. Una meta gens fàcil tenint en compte el nivell general del torneig.

Les finals han acollit billaristes referents tant en l’àmbit autonòmic com nacional. En la categoria reina, Pool Fiction s’ha disputat la final amb The Pool Riders. En aquesta partida no hi ha hagut sorpreses i la victòria ha estat per als Riders que s’han imposat per un clar 10 a 3. A més a més, David Romero, integrant del conjunt, ha rebut el premi a Millor Jugador.

Tot i que es tracta d’una competició, l’objectiu principal dels jugadors ha estat gaudir d’aquesta trobada amb altres amants d’aquest esport.

L’activitat de billar del territori, però, no s’atura aquí. A finals de més tindrà lloc l’Open Catalunya, una prova que comptarà amb la presència de més de 200 jugadors.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail