InformatiuMollet del VallèsMunicipisNotícies

Un miler d’agents de Policies Locals i Mossos d’Esquadra es graduen a l’ISCPC

Un miler d’agents, entre ells Policies Locals i Mossos Esquadra, s’han graduat aquest matí a l’I’Institut de Seguretat Pública de Catalunya. Els agents són de 143 municipis diferents i, seguidament, s’incorporaran a plantilles de cossos de tot Catalunya. Alguns d’ells, però, es quedaran al territori perquè treballaran a les comissaries del Baix Vallès.

969 alumnes: 553 de les policies locals i 416 del cos de Mossos d’Esquadra s’han graduat a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya a Mollet. El president de Generalitat, Pere Aragonès, ha encapçalat l’acte de lliurament de diplomes i cloenda de la 35a promoció del Curs de Formació Bàsica per a Policies 2022. L’alcaldessa de Mollet, Mireia Dionisio, també ha assistit a l’acte de lliurament de diplomes.

Un dels moments més emotius de la celebració ha estat aquest. Quan tots els agents, un miler, han trencat files i han fet el tradicional llançament de les gorres. Els nervis i emoció després d’haver superat el curs han sorgit just en aquest moment.

Així també ho han viscut els dos agents de la policia municipal de Mollet que, ara, després d’haver rebut el diploma s’incorporaran al cos molletà.

En aquesta promoció més d’un 30% dels agents graduats són dones. Un percentatge superior al que actualment hi ha al conjunt dels Mossos d’Esquadra.