Una cursa d’orientació per descobrir indrets de Martorelles

A Martorelles han trobat un joc a través del qual es poden conèixer els personatges que donen nom a carrers i places del poble. Aquesta activitat ha estat impulsada des de l’espai Jove l’Era que es va inaugurar el mes passat.

Aquests joves martorellencs formen part del grup ‘Els imparables’ i són uns dels participants de la iniciativa jocs d’orientació. Es tracta d’una proposta per conèixer alguns dels personatges que donen nom als carrers i places de Martorelles. Un dels elements imprescindible és el mòbil. És el mitjà on reben les instruccions per fer el recorregut o les indicacions per trobar els indrets escollits.

En total han participat un centenar de joves que han format nou grups. Durant tota la tarda s’han desplaçat per tot el poble seguint les instruccions que rebien. A més, a cada punt havien de fer-se una fotografia amb tot els components per certificar la superació de cada prova. Aquesta és la segona vegada que s’impulsa aquesta proposta. Aquest any s’ha fet a través de l’espai jove l’Era.

La regidoria de joventut de Martorelles ja treballa en la preparació d’una nova proposta similar a aquesta que es farà de cara al mes d’octubre.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail