Una desena de voluntaris netegen la riera de Can Sunyer de Martorelles

Martorelles ha celebrat la segona jornada del ‘Let’s Clean UP Europe’. Unes jornades que tenen per objectiu netejar entorns naturals i conscienciar de la importància de respectar el medi ambient. A banda de plàstics i restes de brossa, la desena de voluntaris s’han trobat elements sorprenents.

Aquesta motocicleta antiga ha estat un dels objectes més voluminosos que s’han recollit a la riera de Can Sunyer de Martorelles. Una desena de voluntaris han participat a la segona jornada de neteja que ha organitzat l’Ajuntament aquest any. Pel consistori, iniciatives com aquesta són molt importants per complementar la neteja que fa la brigada municipal a parcs i jardins. L’objectiu és fer neteja dels boscos i les lleres dels rius per contrarestar els abocaments de les persones incíviques.

A banda de les tasques de neteja, el consistori també impulsa aquestes jornades per conscienciar els veïns de la importància de cuidar el medi ambient.

Des de l’Ajuntament mantenen la bonificació del 10% a la taxa de residus a totes aquelles persones que participen en aquestes jornades de neteja.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail