Una desena d’entitats participen a la Diada de Martorelles

A Martorelles, per 15è any, els actes institucionals de la Diada s’han fet a la Plaça de la Sardana. Els partits polítics i entitats del han fet la seva ofrena floral. També han fet una ofrena conjunta els regidors de l’Ajuntament. Aquest any, però, la Diada ha estat marcada pel dol que viu el poble per la mort d’una jove veïna, fa pocs dies, en un accident de trànsit.

La Unió Esportiva de Bàsquet Martorelles ha estat l’entitat escollida per hissar la senyera que marcava l’inici de la Diada de Catalunya a Martorelles. El club martorellenc enguany està d’aniversari, celebra els 30 anys de vida, i a banda de ser els pregoners també han estat els protagonistes d’aquest acte

A l’11 de Setembe no hi falta mai l’Escola Orfeònica que ha interpretat diverses peces. per ells aquesta actuació és molt especial. A l’escenari també hi ha pujat un representant de l’Escola de Poesia de Martorelles que ha llegit el poema Oda a Espanya, de Joan Maragall.

I qui s’ha encarregat d’espantar les boires i evitar que plogués ha estat el Grup de Diables Llamps i Trons, que a través de les eines que més dominen han ofert una petita actuació a la Plaça de la sardana.

En aquest cas, la música ha anat a càrrec de la cobla selvatana que ha animat als balladors a sortir a pista i el migdia s’ha acabar amb un vermut popular.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail