Una exposició recorda el mític restaurant La Marieta de Mollet

El restaurant la Marieta de Mollet va ser un local que entre el 1984 i el 2001 va ser un referent a tota la comarca. Era un gastronòmic, però també va ser punt de trobada. D’aquí en sortien algunes de les propostes més irreverents de l’època. Ara, es pot recordar com era aquest espai amb una exposició que hi ha al Centre Cultural La Marineta.

D’aquesta manera es recrea com era una taula de la Marieta. Un espai irreverent que va néixer passat al franquisme i que es va convertir en el punt de trobada de molts molletans, però també de molts vallesans. D’aquí en sortien algunes de les idees més esbojarrades. Les trobades també s’animaven amb música. Moltes de les actuacions eren improvisades. Fins i tot es van impulsar unes falles

A la Marineta s’ha fet una exposició amb material relacionat amb aquest espai. Des de cartells que l’anunciaven fins al joc d’estris de cuina.

El restaurant La Marieta de Mollet va néixer el 1984 i va estar obert durant 17 anys, fins al 2001. Amb aquesta exposició es recorda tota l’activitat que va acollir. Després, tot aquest material es donarà a l’arxiu municipal de Mollet.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail