Una seixantena d’entitats fan ofrenes a l’acte institucional de la Diada a Mollet

L’amenaça de pluja ha marcat la majoria d’actes de la Diada arreu del territori. A Mollet, tots els partits polítics menys el PP i Ciutadans, han participat a l’acte institucional. Tant el Partit socialista, com Esquerra, En Comú, Podem i el PDeCAT han fet la tradicional ofrena en nom del consistori. Els partits també han dipositat les flors com a entitat.

Un any més, Ara Mollet Esquerra MES també ha organitzat una manifestació prèvia a l’acte institucional. Membres del partit i simpatitzants han baixat per la rambla amb una estelada gegant i han recorregut els carrers acompanyats de timbals i gralles. Durant l’ofrena, els regidors del partit han mostrat fotografies dels polítics catalans que estan a la presó o a l’exili.

L’Arnau, la Laia i en Jan han estat aquest any els encarregats de fer la hissada de la senyera i els nervis han estat present pels tres. Les seves entitats estan d’aniversari com la colla de Morats i Torrats i la Colla Gegantera.

Les entitats, un any més, no han faltat a la cita. De fet, moltes d’elles participen des de fa anys i ho tenen en el seu calendari. Més d’una seixantena d’entitats entre culturals, socials i esportives han fet la seva ofrena al monument de Rafael Casanova.

Algunes entitats, a més de l’ofrena floral també participen amb una actuació. És el cas dels Castellers de Mollet que han descarregat aquest pilar de quatre.

L’associació ha interpretat temes clàssics com l’himne de Mollet o la cançó de la Senyera barrejats amb peces d’altres estils com aquesta sardana.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail