Una vintena d’obres al primer concurs de relats ‘Escriu-Mó’


La Maria Rocaspana de Martorell ha guanyat el primer premi en categoria d’adults del concurs de relats ‘Escriu-Mó’. Ho ha fet amb un text sobre una situació de violència masclista.
El segon premi ha estat per a la montmelonina Noemí Ruiz que ha presentat una història ambientada en la plaça de la constitució del municipi.
Pel que la categoria infantil, han estat premiats dos relats molt diferents. El segon premi l’ha aconseguit una història de fantasia ambientada en Londres. Però ha estat un relat sobre una nena hospitalitzada per la Covid-19 el que ha agradat més al jurat.
Amb la primera edició del concurs de relats ‘Escriu-me’, Òmnium Cultural de Montmeló ha volgut recuperar el concurs de relats que fa anys organitzava la biblioteca del municipi. Han rebut una vintena d’obres i per al jurat ha estat complicat escollir els guanyadors per l’alta qualitat dels treballs.
De cara a les futures edicions es treballarà a potenciar la categoria juvenil, on no han rebut cap relat, i animar als adolescents a participar.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail