UNICEF valora si atorga a Parets el segell de Ciutat Amiga de la Infància

UNICEF esta valorant si atorga a Parets el segell de Ciutat Amiga de la Infància, que és el reconeixement que es dóna a qualsevol municipi compromès amb els drets dels nens i els adolescents. Actualment hi ha uns 170 municipis d’arreu de l’Estat que disposen d’aquest segell.

Parets té aprovat des de l’últim ple ordinari el primer Pla Local d’Infància i adolescència del municipi. És el document que defineix les accions i les activitats que s’adreçaran a aquest col·lectiu des d’ara i fins l’any 2022. És també la condició sine qua non perquè l’organització internacional UNICEF, dedicada a la defensa els drets dels infants, atorgui a Parets el segell de ‘Ciutat amiga de la infància’, que reconeix el compromís dels municipis amb els drets dels nens i joves. Tècnics d’UNICEF ja estan avaluant el Pla aprovat al ple i el novembre faran públic si atorguen a Parets aquest reconeixement.

El Pla Local d’Infància i adolescència recull les propostes que s’han recollit dels propis nens i joves del poble, l’equip tècnic municipial, l’equip de Govern i l’oposició. Algunes de les acccions previstes són, per exemple, camps de treball al Senegal, més parcs infantils o aparcaments per bicicletes.

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail