Vallès Visió invertirà en millores tecnològiques gràcies al superàvit

La televisió del Baix Vallès, Vallès Visió, ha aprovat la liquidació del pressupost del 2017 amb un resultat positiu de més de 100.000 euros. Aquesta quantitat es destinarà a la renovació de la infraestructura tecnològica del canal, el que inclou, d’una banda, millores en els programes que permeten digitalitzar els platós de Vallès Visió i, d’altra, els programes d’edició i redacció amb els que els professionals del canal elaboren les notícies. Un material que, amb el pas dels anys de la televisió, ha quedat obsolet.

Aquests avenços permetran millorar la qualitat dels continguts audiovisuals de Vallès Visió i se sumaran al pas que ha fet Vallès Visió amb l’estrena, fa un parell de mesos, del nou portal web, més dinàmic i informatiu, on l’espectador pot consultar la informació del Baix Vallès a l’instant.

Més audiència i bona acollida de la nova edició digital

Totes aquestes millores són una ferm aposta per continuar amb la línia actual de Vallès Visió d’apropar la informació als baixvallesans i potenciar les bones dades d’audiència registrades en l’últim any. Pel que fa al a televisió el canal local ha augmentat un 30 % l’audiència en un any, amb més de 18.000 espectadors diaris de mitjana. També la pàgina web registra excel·lents dades: de fins a 4.000 visites de mitjana als espais informatius. Les xarxes socials són importants en tot aquest procés de fer arribar la notícia a l’espectador. Per això, la presència del canal a Twitter i a Facebook també va en augment.

Subscriu-te al nostre butlletí!

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail