Vendes més esglaonades a la campanya de rebaixes d’aquest any

En els aparadors dels comerços ja hi ha penjat el cartell de rebaixes. Les vendes, enguany, són esglaonades, perquè al llarg de la campanya de Nadal molts establiments ja han fet descomptes; sobretot les grans marques. Tot i això, l’arribada del fred d’aquesta primers dies de l’any ha fet augmentar la demanda dels productes d’hivern.

El petit comerç segueix la tradició d’iniciar les rebaixes després de reis, el dia 7. Per això molts aparadors del Baix Vallès ja tenen exposat el cartell de descomptes llaminers. Després del primer dia de la campanya ara els comerciants aprofiten per endreçar els prestatges. Els consumidors del territori estan canviant els hàbits i ja no és veuen les cues i les aglomeracions dels primers dies. Ara les vendes són més esglaonades. Els productes d’hivern com jaquestes o jerseys són les peces que es venen més.

Pels comercials la campanya de Nadal ha anat força bé pel que fa a les vendes. Tot i així, alguns dels consumidors prefereixen esperar-se a comprar algunes peces durant les rebaixes.

La campanya de rebaixes d’hivern finalitzarà el set de març. I tenen com objectiu poder exhaurir l’estoc d’aquesta temporada per renovar prestatges i aparadors.

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

[mailpoet_form id=”1″]