EsportsMollet del VallèsMunicipisNotícies

Victòria contundent del CF Mollet UE contra el Sabadell Nord

Àmplia victòria del CF Mollet contra el Sabadell Nord. Els molletans s’han tret l’espineta després de 3 jornades sense fer gol. La primera ocasió del partit, però, ha estat per al Sabadell. Al cap de dos minuts de l’inici Víctor Vilarrasa evitava que Edgar fes el 0 a 1. Els de David Parra han trigat a arrencar i fins al minut 29 no ha arribat la primera ocasió clara per als molletans, amb un xut desviat d’Arnau Fortuny. Amb aquesta empenta, dos minuts després Alexis veu l’ocasió, s’arrisca i fa diana, anotant el primer gol pel Mollet. El Sabadell té un parell més d’oportunitats. Al minut 39 amb una falta que atura Vilarrasa i en temps afegit amb una rematada de cap de Ken que va fora.

Bon inici del Mollet a la segona part. Al minut 58 Edgar assisteix a Arnau Fortuny i posa el marcador 2 a 0. El Sabadell no es rendeix ni abaixa el ritme. Continua generant perill amb un xut desviat de Nico al minut 72. Aturada de Vilarrasa uns minuts després d’un perillós xut de Montero. Al temps afegit, quan el partit semblava ja sentenciat David Sánchez assistit per Nabil regala una darrera alegria a l’afició i anota el tercer. Immediatament després l’àrbitre índica final del partit amb el definitiu 3-0.

El pròxim compromís el Mollet es desplaçarà al camp del Rubi, un equip que ve de guanyar al sempre complicat camp del Júpiter.