Victòria contundent del Sant Gervasi contra el Lliçà d’Amunt

El Sant Gervasi sabia que no podia fallar en el seu partit contra el Lliçà d’Amunt que venia a Mollet amb el cartell de cuer i com equip que encara no ha guanyat cap partit. El primer quart, però, ha estat molt equilibrat. Els col·legials s’han escapat de 9, així i tot, els lliçanencs no estaven disposats a tirar la tovallola tan aviat. Al final del primer quart hi havia el 22 a 20. En el segon període el Sant Gervasi ha aconseguit distanciar-se en el marcador. En gran part gràcies al seu encert des de la línia de tirs lliures. Després de l’empat a 29, un parcial de 14 a 3 ha permès als de Toni Sáez marxar als vestidors amb certa comoditat.

La dinàmica ha seguit en el tercer quart, quan només començar el Sant Gervasi ha assolit una màxima renda de 22 punts, Malgrat la tímida reacció lliçanenca, aquesta no ha fet trontollar els fonaments dels molletans que arribaven al darrer període guanyant de 16. A l’últim període el Sant Gervasi ha controlat bé el compromís fins al definitiu 78 a 63.

Amb aquesta victòria el Sant Gervasi se situa 5è per la cua amb un bagatge de 4 victòries i 8 derrotes mentre que el Lliçà segueix sense conèixer la victòria i es manté cuer.

Aquest partit ha estat força especial per a una persona. Es tracta de Jordi Grau, actualment entrenador del Lliçà d’Amunt. Grau va estar 9 temporades, fins a la passada, al capdavant del primer equip masculí del Sant Gervasi. De fet, ell va ser l’artífex de l’ascens del conjunt col·legials a Copa Catalunya, la màxima categoria del bàsquet català.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail