EsportsParets del Vallès

Victòria per la mínima del CF Parets contra el Masnou (1-0)

El CF Parets ha trencat una dinàmica negativa de dues derrotes després de guanyar per la mínima contra el Masnou, 1 a 0. Els paretans han marcat el gol de la victòria al minut 1 del duel en una bona acció de Carles Ferrés. El bon joc paretà ha durat 20 minuts amb accions del mateix Ferrés i un pal d’Otman.

La resta del partit ha estat força ensopit i el Masnou no ha donat gaires problemes als paretans. De fet, l’expulsió del local Alexis al minut 77 per una segona targeta groga ha animat el duel en favor dels visitants. En l’última acció del compromís, el Masnou ha estat a punt de fer l’empat en un tret de falta, que pot refusar amb una mà providencial el porter Víctor Vilarrasa.

El Parets manté el pols per l’ascens i la propera jornada tornarà a jugar com a local contra un rival directe, el Vicriuprimer.