EsportsMollet del VallèsMunicipisNotícies

Xavi Assalit vestirà la samarreta del Recanvis Gaudí Mollet aquesta temporada

El retorn de Xavi Assalit és una realitat. El base, procedent d’Escolapis de Sarrià de Copa Catalunya, torna al Recanvis Gaudí Mollet, l’equip amb el qual va aconseguir l’ascens a LEB Plata. Enguany, a diferència de la seva primera temporada al club molletà, es posarà a disposició de Josep Maria Marsà des de l’inici de la pretemporada, un fet que l’ajudarà a oferir la seva millor versió.

Assalit destaca per ser un jugador molt complet. Per sobre de tot, dues de les seves millors virtuts són la defensa i la penetració ofensiva.  A més a més, es tracta d’un jugador amb un llarg recorregut, motiu pel qual també pot aportar veterania a l’equip. Entre els motius que l’han fet tornar a Mollet hi són el caliu de la graderia i la bona relació amb els companys.

Des de l’equip tècnic han celebrat el retorn d’una peça clau tant a dins com a fora de la pista.

Assalit farà els primers entrenaments com a jugador del Recanvis Gaudí Mollet el dia 29 d’agost amb l’inici de la pretemporada. El debut en Lliga amb la samarreta molletana serà d’aquí a dos mesos en el derbi contra el Salou al Plana Lledó.