Xocolatades solidàries per a la investigació del càncer infantil


Avui 15 de febrer se celebra el Dia Internacional del Càncer Infantil. Per lluitar contra aquesta malaltia l’Hospital Sant Joan de Déu ha impulsat la campanya: ‘Taca’t pel càncer infantil’. I per això, aquest divendres s’han fet xocolatades solidàries per recaptar fons per destinar-los a la investigació d’aquesta malaltia a diferents centres educatius del Baix Vallès. L’institut Marta Mata de Montornès ha estat un d’ells.

Els encarregats de tirar endavant aquesta iniciativa han estat els alumnes dels Cicles Formatius de Grau Mitjà de Cuina i Restauració de l’Institut. Han preparat 12 quilos de xocolata desfeta i melindros. En aquesta ocasió, però, el seu treball ha estat per contribuir amb una bona causa. Un esmorzar que pràcticament tots els alumnes d’aquest centre educatiu han volgut tastar. I és que al darrere de la seva aportació econòmica sabien que hi havia un fi solidari

Per fer possible aquesta xocolatada solidària, també s’ha comptat amb l’ajuda dels alumnes de tercer de l’ESO de l’assignatura optativa d’Espai solidari.
Els diners recaptats íntegrament pel Marta Mata aniran destinats a projectes pioners en el diagnòstic i tractament de l’Hospital Sant Joan de Déu.
Actualment un 20% de nens amb càncer no superen la malaltia i el 80% es curen però a vegades amb seqüeles importants.

Entre les associacions impulsores d’aquesta iniciativa hi ha La lluita d’Arnau o l’Associació Polseres Candela.

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail