CRAWLLEsportsMontornès del VallèsNotícies

Yago Domínguez debuta al Mundial d’Enduro GP

 

El 282 és el dorsal amb el qual Yago Domínguez ha debutat al Mundial d’Enduro GP. El pilot montornesenc s’ha estrenat a la categoria Youth, on ha competit amb més d’una trentena de pilots internacionals menors de 21 anys. Ho ha fet amb la seva moto de 125 centímetres cúbics amb la qual ha complert un dels seus somnis.

Tot i que l’inici no ha estat el desitjat, Yago Domínguez ha anat millorant els seus registres a mesura que avançava la cursa. A l’elevat nivell dels pilots participants i les 8 hores de durada de cada prova, se li ha sumat un escenari al qual no estava acostumat. La sorra de la platja d’Arma di Taggia, a Itàlia, ha posat contra les cordes al pilot montornesenc que s’ha vist obligat a mostrar la seva millor versió a sec en pedra, una de les seves especialitats.

Tot i la 5a i 6a posició que ha signat a les especials, les errades l’han fet caure fins a la 13a posició de la taula. Una classificació, però, que és provisional.

La propera prova del mundial serà el cap de setmana del 6 i 7 de maig a Lalin, Galícia, una cursa que també serà puntuable per al campionat nacional.