Pau Gasol explica a Mollet que s’ha de fomentar més l’esport a la societat actual

Mollet ha reunit el millor bàsquet professional al Mercat Vell, amb la primera gala benèfica Aíto García Reneses. Alhora ha acollit la segona edició del simposi sobre el present i el futur del bàsquet formatiu europeu. Un debat que ha comptat amb uns ponents de luxe: Jordi Martí, el director tècnic del Joventut de Badalona; Willy Vilas, director tècnic de l’Estudiantes; Himar Ojeda, manager de l’Alba Berlín; Juan Llaneza, director d’scouting del FC Barcelona; i Pau Gasol, jugador del San Antonio Spurs a l’NBA.

A l’acte s’ha parlat del bàsquet formatiu europeu i americà, i s’ha recalcat la importància de la formació dels jugadors universitaris abans de fer el salt a l’NBA, tant en l’àmbit dels estudis  com en el personal. Pau Gasol també ha destacat que és molt important fomentar la pràctica esportiva entre els joves, ja que cada cop estan més pendents de les xarxes socials i s’està perdent el fet de jugar al carrer.

Però no només hi ha hagut grans professionals del bàsquet a sobre de l’escenari. Entre el públic també s’ha pogut veure a l’entrenador del Baskonia, Pedro Martínez.

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail