Qui som?

Vallès Visió és la televisió digital pública del Vallès Oriental. Un mitjà de comunicació que aposta per la informació, els continguts divulgatius, l’actualitat esportiva, cultural i social

El canal és gestionat pel Consorci Teledigital Mollet integrat per quatre municipis de la zona sud del Vallès Oriental: Mollet, Montornès, Montmeló i Martorelles. L’àmbit de cobertura de Vallès Visió és de tota la comarca i alguns municipis del Vallès Occidental i el Barcelonès.

La graella del canal consta de programes de producció pròpia i d’altres procedents de la Xarxa Audiovisual Local. Entre els continguts de proximitat hi ha espais d’informació local com Vallès Visió Notícies, entrevistes amb personatges polítics i socials al Parlem-ne, debats i reportatges d’actualitat  al Visions, els esports  amb La Jornada, La Jornada de diumenge i El Partit, a més d’altres programes especials.

Una quinzena de professionals fan possible, de dilluns a diumenge, la programació pròpia de Vallès Visió assumint tasques de redacció, ENG, producció, realització, gestió i administració. L’equip es completa amb estudiants en pràctiques de les Universitats de Vic i de la Universitat Autònoma de Barcelona.

La televisió del Baix Vallès s’ha convertit en poc temps en el mitjà de referència del territori.er a conèixer l’actualitat de casa. Un estudi, realitzat el mes de febrer de 2013 per l’empresa externa Infortècnica, destaca que més de 48.000 espectadors segueixen el contiguts de Vallès Visió de manera regular i li dediquen una mitjana de 23 minuts al dia.