Publicitat

Vallès Visió és un canal de televisió en creixement i volem que hi formis part d’aquest projecte comunicatiu. Som la teva imatge i volem fer arribar la teva veu. Per això, t’oferim diferents propostes.

La televisió és el mitjà publicitari per excel•lència: permet mostrar la idea en moviment, a color i amb so. Gràcies a l’estimulació mutisensorial, la televisió ofereix l’oportunitat de fer arribar millor el missatge a l’espectador. En el cas de Vallès Visió, l’anunciant pot fer arribar la seva publicitat a tota la comarca del Vallès Oriental i alguns municipis de l’Occidental i el Barcelonès, és a dir, l’audiència potencial és propera als 400.000 telespectadors.

Vallès Visió ofereix una sèrie d’avantatges a l’hora de publicitar-se que altres mitjans de comunicació no poden oferir com, per exemple:

  • L’anunci pot oferir missatges visuals, de so, moviments, color i efectes especials. És, doncs, una mitjà amb gran impacte visual.
  • Els anuncis arriben a tots els membres de la família, pel que es té una àmplia cobertura. En altres mitjans, el públic és més seleccionat, més fraccionats, ja sigui per edat, gustos, etc.
  • La música i la veu de l’anunci ajuden a fixar el missatge a la memòria de l’espectador.
  • Les repeticions de l’anunci potencien encara més la difusió.

Posa’t en contacte amb nosaltres: estarem encantats d’explicar-te totes i cadascuna de les diferents propostes publicitàries. I si no s’adeqüen al que busques, no et preocupis… parlem i busquem la solució publicitària que més s’adapti a les teves idees.

Truca’ns al 93 579 67 00 o bé posa’t en contacte amb nosaltres a info@vallesvisio.cat