EsportsMollet del VallèsMunicipisNotícies

85 ciclistes d’elit i sub-23 participen en la 43a edició del Critèrium del Vallès

 

Guillem Muñoz s’ha proclamat el campió de la 43a edició del Critèrium de ciclisme del Vallès. Una cursa que ha tingut molts moviments i que ha estat molt competida fins als últims metres. En els primers kilòmetres, han pres la iniciativa Adrian Merino, Joan Terreros, Joan Cadena i Daniel Joseph. Aquesta dinàmica s’ha mantingut fins a Sant Feliu de Codines, on Adrià Franquesa ha aprofitat l’ocasió per prendre el lideratge de la cursa, seguit de ben a prop per Joan Cadena.

Terreros, Medina i Joseph no han aconseguit continuar el ritme i s’han acabat despenjant. Ja arribant a Caldes, Franquesa aconsegueix escapar-se, però una equivocació de ruta li ha acabat passant factura més endavant. Ja en els últims kilòmetres, el tram més pla, ha sigut on Guillem Muñoz ha entrat en el joc, juntament amb Blai Rodríguez. Ha estat a l’esprint final on s’han acabat decidint les posicions. El podi de la categoria elit l’ha acabat completant Edgar Clemente.

A la categoria Sub 23, el campió ha estat Albert Roca, la plata se l’ha emportat Joel Díaz i la tercera posició se l’ha adjudicat Òscar Rota.

El Critèrium d’enguany ha aplegat a 85 ciclistes. Una de les proves ciclistes més importants que hi ha amb un exigent recorregut ja consolidat de 132 kilòmetres. Una competició que ha aplegat a ciclistes de molt nivell i que és una referència en el territori.