Mollet del VallèsMunicipisMunicipis

El Juvenil A del CF Mollet UE signa un dels millors inicis de temporada

El Juvenil del Mollet a Lliga Nacional es troba a tan sols un punt de la plaça d’ascens a Divisió d’Honor. Contra el Jàbac i terrassa han signat la victòria més clara de la temporada al vèncer per 1 gol a 5. El Mollet és l’equip més veterà a la categoria des que hi va debutar el curs 2010-2011, si no es tenen en compte els filials dels conjunts de Divisió d’Honor. El curs 2012-2013, després de 8 jornades el Mollet era segon. La temporada 2011-2012 ocupaven la quarta posició, però empatats amb els equips que pujarien. Aquesta campanya, després de 8 partits són sisens a només un punt dels llocs d’ascens. El Mollet, però, no vol còrrer més del compte.

Tot i els bons resultats la intensitat als entrenaments del Juvenil del Mollet no ha baixat. Més aviat tot el contrari. La plantilla és ben conscient que en el món de l’esport les dinàmiques són molt habituals. per això, ara que estan en la línia positiva no voldran que es trenqui. L’ascens a Divisió d’Honor està a tan sols un punt. Però la resposta a aquesta situació és contundent.

Els molletans sumen 9 punts dels últims 12 possibles. Però l’eufòria està ben continguda dins el vestidor.

Ara ja pensen en el partit contra el Sants d’aquest dissabte a un quart de 7 de la tarda on buscaran la tercera victòria consecutiva.