InformatiuMollet del VallèsMunicipisNotícies

Els alumnes del grau d’Automoció de l’INS Mollet gaudeixen de la Fira de l’ElectroCat

Els alumnes del grau superior d’Automoció de l’Institut de Mollet portaven des del setembre esperant aquest dia. El recinte firal de Santa Perpètua ha acollit als futurs mecànics del territori amb l’ElectroCat, un certamen on s’avaluen els vehicles elèctrics dissenyats i construïts pels alumnes.

L’Institut Mollet, però, no ha pogut lluir el seu disseny. Tot i això, l’equip ha aconseguit aprendre el procés de desenvolupament d’un vehicle des de zero.

Nou equips han participat a la vuitena edició d’aquest certamen. Dos, però s’han quedat fora. La fira s’ha celebrat a porta tancada a causa de la Covid-19, però els més curiosos no han pogut evitar acostar-se i gaudir de la velocitat sense emissions.

La celebració s’emmarca en el programa de Vehicle Elèctric i Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de Santa Perpètua, amb l’objectiu d’impulsar el desenvolupament de projectes sostenibles. Des del consistori asseguren que aquests esdeveniments són una palanca de canvi per millorar la qualitat de vida.

Mitjançant diverses proves, el jurat ha valorat el disseny, l’ergonomia i l’estètica dels nou prototips de vehicle elèctric. Finalment, el Centre d’Estudis Roca de Barcelona, s’ha proclamat guanyador de la vuitena edició de l’ElectroCat.