InformatiuMontmelóMunicipisNotícies

Els zombies invadeixen els carrers de Montmeló

Els habitants de Montmeló han viscut una nit apocalíptica. I és que una invasió de zombies ha alterat la tranquil•litat del poble.

La posada en marxa del ‘Survival Zombie’, el joc de rol on els participants han de sobreviure a una amenaça zombie mentre resolen proves a diferents punts del municipi.

Com si es tractés d’una pel•lícula de terror, durant més de quatre hores els zombies han provocat corredisses entre el jovent del poble. Les regles són clares: els humans porten un llaç identificador, i, amb l’ajuda d’un mapa, han de resoldre l’enigma. La dificultat, però, està en aconseguir escapar perquè els zombies és multipliquen.

De la setantena d’inscripcions que hi havien, finalment hi han participat una cinquantena de persones. Els que sí han pogut jugar, però, ho han fet amb més ganes que mai.

I és que les cancel•lacions d’activitats, com festes de cap d’any, d’aquestes darreres setmanes, ha limitat l’oci dels joves durant les vacances de Nadal. Ara esperen que aviat es pugui fer una nova edició.