InformatiuMontornès del VallèsMunicipisNotícies

El Circ Raluy renova el conveni amb Montornès i convida a l’estrena als majors de 65 anys

El Circ Raluy Legacy torna a Montornès. Aquest és el sisè any que la companyia prepara el seu nou espectacle al municipi vallesà. Com a novetat, la família Raluy ha decidit que les persones majors de 65 anys puguin entrar de forma gratuïta el dia de l’estrena, és a dir, aquest divendres.

És un dels números del nou espectacle del Circ Raluy Legacy. Es tracta del muntatge més ambiciós que ha preparat mai la companyia amb artistes d’arreu del món. És un muntatge que estava previst pel 2020 però la pandèmia va forçar que s’ajornès. Ara, dos anys més tard, la família Raluy té tot a punt per estrenar aquest divendres. L’obra porta el nom de “Confiem en l’Art”.

Un anys més, i ja en van 6, la família Raluy ha escollit Montornès per fer la seva residència i els assajos finals. L’ajuntament i la companyia de circ han signat de nou el conveni de col·laboració entre les dues parts. Per al municipi és molt important que la companyia mantingui la seva aposta pel poble, ja que permet a grans i petits gaudir d’un espectacle de qualitat al costat de casa.

Per tal de promocionar l’espectacle i vincular el muntatge al territori, el dia de l’estrena tots els veïns que siguin majors de 65 anys podran entrar de forma gratuïta a veure l’espectacle. Les representacions tindran lloc aquest divendres, dissabte i diumenge.