EsportsMontornès del Vallès

El Club Patí Montornès es presentarà en societat el 26 de gener

Montornès compta, per primera vegada, amb un club de patinatge. La seva presentació oficial serà dissabte 26 de gener. L’entitat, però, treballa des del mes d’octubre i compta ja amb 30 patinadores amb edats que van dels 3 anys als 14. Un club de nova creació que ha volgut respondre a la demanda que hi havia d’aquesta disciplina esportiva al municipi.

La majoria d’elles és el primer cop que fan patinatge. I s’han animat gràcies a la creació del Club Patí Montornès. El seu primer dia va ser a l’octubre, quan va néixer l’entitat. I el progrés que han fet totes les patinadores ha estat molt gran.

El club ja compta amb 30 patinadores de diferents edats. La més petita té tres anys, i la més gran 14. En total el club té 3 monitores i entrenen tres dies a la setmana. L’objectiu és poder donar una base sòlida a totes les patinadores per que l’any que ve puguin participar a competicions.

La presentació oficial del club patí Montornès es farà el proper 26 de gener a partir de dos quarts de sis de la tarda al sorralet. Serà el seu primer acte oficial, i també la seva primera posada en escena amb el maillot del club.

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

[mailpoet_form id=”1″]