Al juliol es posarà en funcionament el servei d’ocupació mancomunat de Martorelles, Sant Fost i Santa Maria de Martorelles

Aquest espai de la Serradora ubicat a Sant Fost de Campsentelles serà la seu del nou Servei de Promoció Econòmica i Polítiques d’Ocupació que es gestionarà de forma mancomunada entre els municipis de Martorelles, Sant Fost i Santa Maria de Martorelles. El nou servei està enfocat per ajudar a la ciutadania a trobar feina o ampliar la seva formació. També es vol ser l’eina d’intermediació amb les empreses. El projecte és va començar a gestar entre els tres municipis a principis de mandat però arran de la pandèmia de la Covid-19 s’ha accelerat la seva creació per donar resposta en a la ciutadania.

La creació d’aquest servei de forma conjunta podrà donar un cobertura al voltant d’uns quinze mil habitants, que son els que sumen els tres municipis. Una iniciativa que vol donar resposta davant la situació econòmica i social que es planteja derivada de la Covid-19.

Els tres muncipis preveuen posar en funcionament el nou servei la primera quinzena del mes de juliol i ja treballen amb l’Agrupació d’Industrials del Baix Vallès per la seva adhesió al projecte. De fet, no es descarta que també s’hi puguin sumar més municipis al llarg d’aquest mandat.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail