Comencen les obres d’integració de la llosa de Montmeló

La casa del ferroviari serà la primera damnificada per les obres d’integració de la Llosa de Montmeló. Un cop els treballs de neteja del perímetre s’hagin acabat, està previst enderrocar-la. D’aquesta manera el carrer de Miquel Biada quedarà a dos nivells, el superior estarà a la mateixa alçada que la llosa i es connectarà amb el carrer primer de maig. L’espai quedarà enjardinat i també s’hi instal·larà una graderia.

Aquestes obres tindran una durada de 9 mesos. Després es durà a terme la segona fase d’actuacions, que integraran la zona de l’Escorxador amb el carrer Doctor Ferran. D’aquesta manera es posarà punt i final al compromís que ADIF va signar fa 8 anys.

A causa d’aquestes actuacions, les places d’aparcament de la part superior del carrer Miquel Biada se substituiran per zones ajardinades. Per tal de donar resposta a la demanda d’aparcament, s’estan habilitant una trentena de places davant del pavelló municipal. D’altra banda, els aparcaments dels veïns del carrer Miquel Biada seguiran sent accessibles.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail