Consells per fer un bon ús de la mascareta

La majoria dels ciutadans són conscients de la importància de portar la mascareta en tot moment. Tot i que el més important és la distància de metre i mig i sobretot la neteja de mans. Ara, cada vegada trobem que hi ha més models de mascaretes tant pels adults com pels infants i cal seguir les recomanacions dels fabricats. A més, també hi ha empreses que es dediquen ara a la seva confecció. Cal dir que les mascaretes anomenades casolanes es desconeix la seva eficàcia però tot i això evita que qui la porta pugui contagia. Però, cada vegada hi ha més dubtes sobre l’ús.
La mascareta segons els professionals cal portar-la ben ajustada i ha d’anar des de dalt del nas fins a baix de la barbeta.
Quan no utilitzem la mascareta tant si arribem a casa com si estem en un lloc social cal guardar-la en un sobre de paper o bé en una bossa de tela. Això si, cal recordar que és important netejar-se les mans després de treure’s la mascareta.
És molt important ser higiènics amb la mascareta, ja que si la contaminem pot perdre tota la seva efectivitat.
Per tal d’evitar contagis, a més, de portar en tot moment la mascareta sobretot cal mantenir les distàncies de seguretat de més de metre i mig i netejar-se les mans de forma constant.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail