Qui som?

El Consorci Teledigital Mollet és un organisme que promociona i fomenta la comunicació local a través d’un projecte de televisió pública de qualitat en format digital. El Consorci Teledigital Mollet està format per quatre municipis: Mollet del Vallès, Montornès, Montmeló i Martorelles.

El 13 de setembre de 2006 va constituir-se aquest organisme. Des d’aquell moment, els seus membres van apostar per aprofitar l’oportunitat que els hi donava el canvi de tecnologia per dotar al territori del Baix Vallès d’un mitjà de comunicació de qualitat, de proximitat i amb vocació de servei públic.

Al mes de maig de 2007 arribava un altre moment important pel Consorci, un pas més per fer realitat la nova televisió: els membres del Consorci van aprovar la imatge i el logotip d’aquest canal públic. El logotip simula una televisió, moderna i actual, en la què en el seu interior s’inclouen dues “V”: una, de Vallès, paraigües de tots els municipis integrants; i l’altra de Visió. Els colors amb els què juga la imatge gràfica de Vallès Visió són el verd, com a sinònim de la natura i de la Serralada de la Marina, que banya a tots els municipis del Consorci, i la tonalitat morada, color corporatiu de l’empresa.

Després de treure a concurs i adjudicar l’enginyeria de Vallès Visió, l’estiu de 2008 ja es coneixia la ubicació dels estudis de la nova televisió: el centre de serveis El Lledoner, a Mollet. Un edifici de nova construcció, cedit per l’Ajuntament de la Mollet, de 180 metres quadrats, amb un plató virtual de 80 metres, sala de redacció i producció, control tècnic, sala de racs i maquillatge. Unes instal·lacions modernes per a començar a crear l’embrió de la televisió de referència del Vallès Oriental.

Vallès Visió és el nom d’aquesta televisió digital pública del Vallès Oriental. Un mitjà de comunicació que aposta per la informació, els continguts divulgatius, l’actualitat esportiva, cultural, el cinema i també pels més petits.

Les emissions de Vallès Visió van començar el 25 de març de 2010.