Desapareix l’històric envelat de Martorelles

A Martorelles han començat els treballs per fer realitat el nou Centre Polivalent de Carrencà. De moment s’han iniciat les tasques per desmuntar l’històric envelat. Uns treballs que ens han deixat aquestes imatges.

Aquestes imatges aèries mostren el procés del desmuntatge de l’envelat de Martorelles. Dissabte al matí l’empresa encarregada començava la feina. Els primers treballs han estat retirar les lones que feien de teulada de l’envelat. De fet, aquest element ha estat una de les parts més característiques de l’equipament martorellenc. Ara els treballs consisteixen en separar les parts metàl·liques de l’estructura, com les parets. Serà cap a mitjans del mes vinent quan es faran els moviments de terres. Un cop finalitzats, donaran pas a l’inici de la construcció del Centre Polivalent de Carrencà.

Els treballs tenen una durada prevista de 18 mesos amb un cost de més de dos milions d’euros. Els tràmits per iniciar el projecte van començar el mes de setembre quan es va aprovar en sessió plenària el document i la licitació de les obres. El nou edifici sociocultural substituirà l’envelat per acollir les activitats de les entitats del poble. De fet aquest projecte és un dels pilars d’aquest mandat per l’equip de govern.

 

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

[mailpoet_form id=”1″]