Dilluns comença un cribratge massiu a Mollet per detectar asimptomàtics de Covid

Des de dilluns de la setmana vinent fins dissabte es farà un cribratge massiu a Mollet. Les proves es faran a persones asimptomàtiques de més de 16 anys. L’objectiu és localitzar aquells que tenen el virus, però que no presenten cap símptoma per contenir l’expansió de contagis.

Divendres es va començar a adequar el Centre Cívic de Can Pantiquet. Aquest és un dels espais on es farà, a partir d’avui, el cribratge massiu a persones asimptomàtiques de Covid-19. L’altre equipament serà l’Espai Sant Jordi. En aquest segon ja s’estaven fent proves PCR, a positius o persones amb símptomes, i es mantindran. L’objectiu d’aquest cribratge, que es farà a majors de 16 anys, és contenir amb rapidesa la transmissió del virus. Ho explica Josep Monràs, alcalde de Mollet

Cada equipament atendrà a veïns d’uns barris determinants. Les proves es faran de 9 del matí a 2 de la tarda i de 3 a 7 del vespre. Aquesta acció coincideix amb la reducció de la incidència del coronavirus i amb el primer tram del pla d’obertura.

La prova és gratuïta i voluntària. És important que tots aquells que se la vulguin fer portin la targeta sanitària per facilitar tots els tràmits.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail