El Centre Cívic de Can Pantiquet ja funciona com a punt de vacunació

La vacuna d’Astrazeneca ja s’està administrant a persones d’entre 60 a 69 anys al Centre Cívic de Can Pantiquet de Mollet. Aquest espai municipal s’ha convertit en un dels punts de vacunació complementari que s’han habilitat a diferents punts de Catalunya. Dissabte entrava en funcionament i a molts vallesans, i també gent de fora de la comarca, ja se’ls ha administrat la vacuna contra la Covid 19 en aquest equipament. Fins i tot, alguns, han volgut immortalitzar el moment.

Cal recordar que, de moment, aquest punt de vacunació està habilitat per a les persones que van néixer entre els anys 1952 i 1961. La convocatòria de vacunació per aquest col·lectiu pot ser per dues vies: O bé si es rep un missatge de text que redirigeix a una aplicació per reservar hora, dia i lloc de vacunació, o també mitjançant el web vacunacovid.catsalut.gencat.cat, on es pot demanar cita prèvia.

Fins ara, aquest tipus de vacunació s’estava fent al CAP de Plana Lledó, però per disposar de més espai, s’ha optat per traslladar-ho al Centre Cívic de Can Pantiquet. Als Centres d’Atenció Primària de la ciutat, com als de la resta de Catalunya, es continua administrant la dosis de Pfyser per als majors de 70 anys prèvia convocatòria per part dels professionals mèdics.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail