El Daydream Festival es prepara per rebre 18.000 assistents

El festival Daydream enllesteix aquests dies els darrers detalls. Més de 400 persones estan treballant a les instal·lacions del Circuit de Montmeló per tenir-ho tot a punt de cara a aquest cap de setmana. El certamen espera superar els 18.000 assistents.

Aquest castell és l’escenari principal del Daydream Festival. En aquesta plataforma actuaran Dj’s de primer nivell com Martin Garrix o Steve Angelo. Davant seu en aquesta esplanada tindran prop de 12.000 persones. Al total del recinte, però, se n’espera l’afluència de 18.000. Per preparar les instal·lacions hi ha més de 400 persones treballant. Durant tota la jornada d’avui les excavadores han anat amunt i avall. A banda de la música, però, els assistents també podran gaudir de diferents experiències úniques, com ara, viure els concerts des de l’aire.

A banda de l’escenari principal, el Festival trambé tindrà diferents espais, com aquesta zona de picnic on també s’hi podran trobar actuacions molt més minimalistes i 5 foodtracks. Aquests darrers estan aprofitant aquests dies per acabar d’instal·lar-se a la zona.

El Festival també presenta diferents zones per tal d’oferir propostes musicals per a tots els gustos. En total s’espera habilitar 5 escenaris.

Notícies relacionades:
El 80% de les entrades del Daydream Festival ja estan venudes

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail