El Debat 28M: Montmeló

EL DEBAT DE MONTMELÓ

 

Continuem amb la ronda de debats a Vallès Visió amb Montmeló.

L’urbanisme va ser un dels temes que han centrat el debat electoral de municipi. Els candidats dels partits polítics de l’oposició demanaven que s’han de fer molts canvis al municipi.

El candidat de Canviem Montmeló, Marcel Comas remarcava que: “No em sembla adequat que la benzinera segueixi al centre urbà de la urbanització”.

Pep Benach, candidat de Fem Montmeló afegia: “Tenim un centre del poble pensat perquè la gent pugui gaudir i, en canvi, ho tenim obert totalment al pas de vehicles”.

Albert Monserrat, d’ERC també volia intervenir i va afegir: “Montmeló, amb el poc terreny urbà que té, anem al tanto perquè cada promoció que fem ens ocuparà una zona verda

L’actual alcalde, en Pere Rodríguez va contestar contundentment afegint totes les millores del barri que s’havien fet gràcies al govern del PSC.

Un altre de les qüestions que es van tractar va ser la mobilitat, l’habitatge i la formació, entre altres.

 

EL MINUT D’OR DE PERE RODRÍGUEZ – PSC

 

“El meu pacte ha de ser amb vosaltres per fer un projecte obert i ampli que permeti continuar transformant Montmeló”

El representant del PSC de Montmeló demana el vot de la ciutadania al debat de Montmeló de Vallès Visió. Pere Rodríguez destaca que Montmeló ha avançat molt en els darrers quatre anys tenint millors espais públics i equipaments per als ciutadans.

La seva proposta és clara: “Volem construir un Montmeló conjunt” i promet fer-ho amb més processos participatius.

 

EL MINUT D’OR DE MARCEL COMAS – CANVIEM

 

“Necessitem un govern municipal més valent, un govern que planti cara als poderosos i que no abaixi els braços i tingui una mirada més amplia”

El representant de Canviem Montmeló, Marcel Comas, demana el vot als treballadors i treballadores del municipi per poder canviar la vida de molta gent. El representant vol un govern que posi la vida dels montmelonins i montmelonines al centre i que, sobretot, “no beneficiï als de sempre”.

Comas culmina el seu Minut d’Or convençut que aquest diumenge els ciutadans poden “convertir molt de gris en verd”.

 

EL MINUT D’OR DE PEP BENACH – FEM

 

“Tenim el repte d’assolir un nou govern on les persones siguin la principal prioritat. Nosaltres fem amb tu el futur de Montmeló”

El candidat de Fem Montmeló comença el seu Minut d’Or dirigint-se als ciutadans i responent preguntes que es poden fer com “Què us fa diferents de la resta?“. En aquesta pregunta, Pep Benach és molt clar: “L’únic que no està inventat són les formes diferents de fer les coses”.

Benach culmina dient: “Si vosaltres voleu fer amb nosaltres, nosaltres fem amb tu el futur de Montmeló”

 

EL MINUT D’OR D’ALBERT MONSERRAT – ERC

 

“Cal vetllar perquè Montmeló pugui cobrir la demanda d’habitatge dels seus joves amb preus justos i lloguers assequibles”

El representant d’ERC Montmeló destaca que Montmeló té esperit de poble i això es pot veure quan se surt al carrer. Albert Monserrat destaca que el seu govern vol mantenir aquesta flama viva, creixent sempre d’una manera sostenible i sent un poble integrador i segur.

Monserrat destaca: “Creiem que és hora que el poble mani. Som l’única opció republicana, independentista i d’esquerres del municipi”.