El Debat 28M: Montornès

EL DEBAT DE MONTORNÈS

 

Continuem amb la ronda de debats a Vallès Visió amb Montornès.

L’urbanisme és un dels temes més destacats als diferents debats que hem tingut durant aquesta setmana. En aquest cas, tots els candidats coincideixen que s’han de fer polítiques sobretot centrades en la ciutadania i que s’ha de saber sempre quina és la seva opinió.

En aquest aspecte, Miguel Alvarado, del PP, destaca que: “Todo lo que es poner en marcha cosas nuevas sería importante que lo habláramos con los ciudadanos, no hacerlo por hacer y después no poder seguirlo adelante”.

El candidat de Montornès per la República, Agustí García continuava aquest discurs dient que: “Tampoc caiem, pel fet d’esgarrapar quatre vots, en transmetre als nostres veïns una imatge que Montornès és el Bronx”.

El tema de la residència va sortir i Sergi Martínez, d’ERC va recalcar la importància que: “Els partits fem un ús adequat de l’equipament. No és el fet de construir sinó de mantenir als professionals que han de treballar”.

També van destacar les polítiques socials, on els candidats també van dir la seva en l’ambit de la formació. Per exemple, José Montero, de Montornès en Comú, contesta dient que “Quan vam començar el 2011 hi havia dues persones dedicades a temes d’ocupació a l’Ajuntament. Avui hi ha 15”.

Álex Jiménez, de Ciutadans, no es va voler quedar sense dir la seva i va parlar sobre el comerç dient que: “Habría que crear una oficina de asesoramiento para la creación de empleo. Hay que enfocarlo en las empresas y no solo en regalar cheques”.

Finalment, la candidata del PSC, Eva Díaz va donar suport a la importància de la diversitat i explicava als altres que: “Hem d’avançar i hem de deixar de mirar cap a un altre costat davant d’aquestes persones amb capacitats diferents”.

 

EL MINUT D’OR DE JOSÉ A. MONTERO – MONTORNÈS EN COMÚ

 

“Sabem que només junts i juntes, quan anem de la mà, és quan podem aconseguir les coses”

El representant del Montornès en Comú demana el vot de la ciutadania al debat de Montornès de Vallès Visió.

José Montero destaca que Mortornès s’ha enfrontat a moments molt difícils i terribles, però que només junts es poden aconseguir les coses. Montero proposa que la ciutadania renovi el compromís amb el qual han caminat junts i que encara té recorregut.

El seu missatge és clar: “Montornès ha esdevingut un referent en moltes coses, però encara s’ha de fer molt més”

 

EL MINUT D’OR D’EVA DÍAZ – PSC

 

“Hemos perdido más de una década en proyectos sin sentido. Queremos ofreceros un gobierno que escuche más y hable menos”

La representant del PSC MontornèsEva Díaz, vol que la gent de Montornès es torni a enamorar del seu poble i recalca que, gràcies al govern socialista, Montornès es va convertir en un referent de transformació i de justícia social.

Díaz és molt clara en el seu missatge: “Cada vez más personas de nuestro pueblo piden cambio”, i remarca que el govern del PSC està disposat a recollir aquesta demanda i amb l’ajuda dels ciutadans construir noves majories.

 

EL MINUT D’OR DE SERGI MARTÍNEZ – ERC

 

“Montornès ha de recuperar la il·lusió que s’ha perdut amb aquests últims dotze anys del govern de Montero”

El representant d’ERC Montornès comença el seu Minut d’Or dirigint-se als ciutadans i recordant que esquerra va ser la tercera força fa quatre anys i la segona a les últimes eleccions al Parlament. Sergi Martínez remarca que no es pot parlar de canvi, sinó de transformació i, sobretot, s’ha de treballar perquè la gent pugui tenir un millor transport i comerç local.

Martínez culmina dient: “Montornès ens necessita. Aquest diumenge tots a omplir les urnes de groc republicà”

 

EL MINUT D’OR D’ÁLEX JIMÉNEZ – CIUTADANS

 

“Tenemos menos comercios, más deuda, menos seguridad y más suciedad”

El representant de Ciutadans Montornès recorda a la ciutadania que, amb un pressupost de gairebé 30 milions, no s’ha fet un avanç. Álex Jiménez destaca que és molt important centrar les polítiques en el marc de la seguretat i la mobilitat.

Jiménez culmina el seu Minut d’Or explicant com és el programa de Ciutadans: “Nuestras políticas son realistas, altruistas, de intereses comunes, liberales y de centro”

 

EL MINUT D’OR DE MIGUEL A. ALVARADO – PP

 

“Nuestras propuestas son claras y sencillas y lo han sido desde siempre”

El representant del PP de Montornès comença el seu Minut d’Or esmentant les propostes que presenta el Partit Popular, com ara més neteja, més seguretat i civisme, mobilitat o turisme de qualitat. Per això, Miguel Alvarado destaca que és important la baixada d’impostos per donar suport a les famílies, a les petites i mitjanes empreses o al comerç tradicional de proximitat.

Alvarado finalitza dient: “Vota a Partido Popular, es la mejor alternativa con sentido común”. 

 

EL MINUT D’OR D’AGUSTÍ GARCÍA – MONTORNÈS PER LA REPÚBLICA

 

“Creiem en el nostre municipi, endreçarem Montornès i potenciarem la transparència en la gestió municipal”

El representant de Montornès de la República vol centrar les polítiques del partit en les persones sense fer promeses electorals inassolibles. Agustí García, es dirigeix als ciutadans fent-los saber que poden ser “la palanca de canvi” per fer acció política republicana al consistori. A més, destaca que volen recuperar l’orgull, la dignitat i el sentit de pertinença que ha de tenir Montornès.

García culmina dient: “Implantarem polítiques municipals a favor d’una república catalana justa i efectiva