InformatiuMollet del VallèsMunicipisNotícies

El Festival Vila del Llibre de Mollet ha omplert el Parc de Can Mulà amb unes 2.500 persones

 

Aquest cap de setmana Mollet s’ha convertit en Vila del Llibre. La ciutat ha celebrat la primera edició d’aquest festival de literatura al Vallès, per al que han passat 2.500 persones.

Els llibres s’han apoderat de Can Mulà, on no han faltat les parades d’editorials i llibreries amb centenars de títols per a tots els gustos: per grans, petits i també joves. La qüestió era tenir llibres per a tothom.

Aquesta nova proposta a la ciutat, que s’ha allargat tot el cap de setmana, ha estat tot un èxit i moltes persones de Mollet i de l’entorn s’han impregnat de l’ambient literari.

La Vila del Llibre també ha tingut molt en compte el públic adolescent. La comunicadora Juliana Canet ha estat a l’escenari parlant de la col·lecció ‘Brunzits. La influencer catalana ha mostrat la seva passió per la lectura, però també ha deixat un missatge clar.

Sobre els escenaris han passat moltes coses, entre elles, els tradicionals contacontes o inclús algun espectacle, com el musical ‘La biblioteca del senyor Seguin’. Dins de Can Mulà han passat moltes coses durant dos dies, on els llibres han obert les portes a tot un món on tot és possible.

 

La creadora de les tres bessones, Roser Capdevila, padrina de la Vila del Llibre de Mollet

 

La padrina d’aquesta edició ha estat Roser Capdevila, qui ha estat l’encarregada de fer la inauguració institucional d’aquesta primera edició, amb l’alcaldessa de Mollet i el director de la Xarxa de Viles del Llibre. Primer ha fet una petita tertúlia a un dels escenaris a Can Mulà, i després, ha signat el llibre d’honor de la ciutat. Posteriorment, Capdevila ha estat el centre d’atenció a una de les taules, on hi havia cua perquè signés llibres seus.